Продукти

Термостат

Термостат за автобуси Шкода

Термостат за автобуси Шкода

Цена 29.76 BGN
Детайли

Датчик километраж

Датчик за километраж за автобуси МАН и Икарус

Датчик за километраж. Приложим в автобуси МАН и Икарус.

Цена 77.40 BGN
Детайли

Зъбно колело за колянов вал Икарус

Зъбно колело за колянов вал Икарус

Зъбно колело за колянов вал Икарус

Цена 144.60 BGN
Детайли

Полуоска

Термостат за автобуси Шкода

Полуоска

Цена 2124.00 BGN
Детайли

Крушка без цокъл 1,2W 24V Т5

Термостат за автобуси Шкода

Крушка без цокъл 1,2W 24V Т5

Цена 0.18 BGN
Детайли

Крушка без цокъл 3W, 5W, 12V, 24V Т10

Термостат за автобуси Шкода

Крушка без цокъл 3W, 5W, 12V, 24V Т10

Цена 0.48 BGN
Детайли

Филтър за скорости НF7831

Термостат за автобуси Шкода

Филтър за скорости НF7831 (Voith 59325510)

Цена 54.00 BGN
Детайли

Горивен филтър

Термостат за автобуси Шкода

Горивен филтър Мерцедес, МАН - Sampiyon CS1434M

Цена 70.20 BGN
Детайли

Страничен мигач

Термостат за автобуси Шкода

Страничен мигач Мерцедес Конекто

Цена 27.36 BGN
Детайли

Тампон за радиатор долен

Термостат за автобуси Шкода

Тампон за радиатор долен Мерцедес Конекто  А0005040614

Цена 75.48 BGN
Детайли

Маслена помпа

Термостат за автобуси Шкода

Маслена помпа за автобуси МАН

Цена 583.20 BGN
Детайли

Бутон за контролно табло от шофьорска кабина

Термостат за автобуси Шкода

Бутон за контролно табло от шофьорска кабина на тролеи Соларис. Oсвобождаване на врата, каталожен номер:1553-518-100

Цена 41.52 BGN
Детайли